Fleet management

Fleet management

Fleet management van lokaliseer.be is de overkoepelende term voor het inzichtelijk maken van allerlei soorten informatie over de lokatie en status van bijvoorbeeld uw voertuigen, trailers, containers, trucs en werfvoertuigen of groot materieel. Waar ze zich ook ter wereld bevinden, realtime, 24*7, tegen transparante en vooraf afgesproken tarieven. Track it, trace it, anything, anytime, anywhere!

Het fleetmanagement platform van lokaliseer.be stelt u als fleetmanager in staat snel en overal inzicht te krijgen zodat u kunt reageren of anticiperen, bijvoorbeeld voor het inplannen van onderhoud.

Wij bieden ons eigen platform waardoor u als flleetmanager maatwerk wensen en rapportages kan laten ontwikkelen, alles met als doelstelling u op het juiste moment van de juiste informatie te voorzien.

Fleet management systeem

Uw voertuigen zijn in real-time, van minuut tot minuut te volgen op een geografisch kaart. Ook alle start en stops worden geregistreerd, zowel naar plaats als naar tijd. Verder biedt ons platform praktische tools voor bijvoorbeeld het aanpassen van kilometerstanden.

Track en trace systeem van mijn voertuigen

Er kunnen verschillende profielen worden aangemaakt met eigen toegangsrechten. Hierdoor krijgt u inzicht in privé en professionele kilometers van het voertuigvolgsysteem.

 • Waar bevinden mijn voertuigen zich nu?
 • Welke technieker kan ik best sturen voor deze interventie?
 • Wat is de kilometerstand van dit voertuig nu?
 • Hoe lang heeft mijn technieker bij die klant gewerkt?
 • Wat is het rijgedrag van mijn medewerker?

Op al deze en nog veel meer vragen krijgt u een antwoord dankzij onze fleet management systeem.

Vul het contactformulier hiernaast in en ontvang gratis advies!

Gratis advies? Mail ons!Weet steeds in real-time waar uw voertuigen zich bevinden en dit vanaf 0,39€ per dag exclusief BTW*

* Op basis van module (montage inclusief) en abonnement berekend over 3 jaar. 

Real time GPS tracker

Uw voertuigen zijn immers in real-time, van minuut tot minuut te volgen op een geografisch kaart. Dus nooit geen discussies meer, noch met uw personeel, noch met uw klanten. Alles wordt immers geregistreerd en kan tot 1 jaar na datum geconsulteerd worden op ons overzichtelijk en gebruiksvriendelijk on-line platform.

Alle gegevens zijn opvraagbaar via PC, tablet of smartphone. Waar u ook bent, blijf steeds in contact met uw vloot!

Meer informatie over ons track and trace systeem? Ga naar onze pagina over Track and Trace!

Voordelen van fleet management

Voordelen van lokaliseer.be voor fleet management zijn:

 • Uw volledige vloot op één overzichtelijk platform
 • Gebruiksvriendelijk
 • Handige mobiele applicatie voor smartphone gebruik
 • Overzichtelijke rapporten per voertuig, afdeling, type voertuig, bestuurder, ed
 • Integratie in uw eigen software pakket
 • Beveiligde servers + regelmatige updates
 • Werkt in heel Europa 

''Met het fleetmanagement systeem van lokaliseer.be beheren wij onze voertuigen en trailers door heel Europa. Ons fleetmanagement systeem werkt altijd en geeft ons snel en eenvoudig overzicht van de essentiele informatie op de juiste momenten''  - DGA internationaal transportbedrijf, voertuigen en trailers.

Gratis advies voor uw fleet management systeem?

Wenst u meer informatie over ons fleet management systeem of gratis advies? Vul het contactformulier hiernaast in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.