Rijgedrag

Rijgedrag analyseren op afstand

DISCOVERER : de eerste black box voor de wagen zonder montage.

Rijgedrag analyse

Het discoverer-systeem registreert constant het rijgedrag en de rijstijl van de bestuurder. Deze analyse wordt in gedetailleerde rapporten weer gegeven via de portaalsite.

Volg en krijg inzicht over rijgedrag

Er wordt rekening gehouden met volgende parameters :

  • rem- en acceleratie gedrag
  • snelheid in de bochten
  • registratie van de verschillende types aan weg : autostrade, secundaire baan, stad, ed
  • gebruik van de wagen in functie van dagen : weekdagen, weekends, feestdagen, ed
  • gebruik van de wagen in functie van tijdstip : dag, nacht.

  Bericht bij ongeval

  Bij een ongeval (impact) worden 3 vooraf te programmeren personen verwittigd via email. In de email krijgt u zowel het adres van het ongeval als een geografische kaart met de plaats van het ongeval.

  Bovendien kunt u door een eenvoudige druk op de knop, tot 3 mensen verwittigen via email in verband met uw locatie. Handig bij ongeval, pech, in geval u zich onwel of bedreigd voelt, en dergelijke.

  Parkingknop

  Met één druk op de knop wordt de parkeerzone van het voertuig weergegeven. De locatie wordt naar de mobiele telefoon van de klant gestuurd.
  Wordt de zone niet uitgeschakeld bij vertrek dan stuurt het systeem een alarm naar de telefoon van de klant.

  Gratis advies? Mail ons!  Weet steeds in real-time waar uw voertuigen zich bevinden en dit vanaf 0,39€ per dag exclusief BTW*

  * Op basis van module (montage inclusief) en abonnement berekend over 3 jaar. 

  Vereisten van verzekeraars

   Het discoverer-systeem registreert constant het rijgedrag en de rijstijl van de bestuurder. Deze analyse wordt in gedetailleerde rapporten weer gegeven via de portaalsite.Het product Discoverer speelt in op de vereisten van verzekeringsmaatschappijen, zodat de klant de beste keuze en de juiste beoordeling inzake zijn autoverzekering kan maken.

  Dankzij dit product kan de verzekeringsmaatschappij achterhalen of het rijgedrag van een klant als 'goed' beschouwd wordt en hem eventueel een korting toekennen op zijn polis BA. Daarnaast geven de specifieke gegevens die bij een ongeval verschaft worden - de plaats, het tijdstip en de omstandigheden van het ongeval - de verzekeringsmaatschappij de gelegenheid het risico op fraude drastisch terug te dringen.

  After Market

  Vanaf 2017 wordt het noodoproepsysteem ECALL verplicht bij inschrijving van elk nieuw voertuig. Met ons product zijn we de reglementering rond het noodoproepsysteem alvast een stapje voor, waardoor de klant vandaag al van deze diensten kan genieten.

  De diensten voor de verzekeringsmarkt zijn ook beschikbaar voor bestuurders die, via het platform, hun rijstijl kunnen bepalen en hun verzekeringsmaatschappij eventueel specifieke kortingen kunnen vragen bij de vernieuwing van hun verzekeringspolis.