Track and trace

Onze GPS track en trace systemen

Lokaliseer biedt verschillende track and trace services aan. Onze track and trace ondersteunt verschillende alarmen en notificaties zoals snelheid maar ook speciale perimeters op maat. U wordt direct verwittigd via SMS en of email, een betrouwbare techniek zodat u in geval van alarm meteen weet dat u moet handelen.

Wij hebben een GPS track and trace systeem voor

GPS tracking systeem

Er kunnen verschillende profielen worden aangemaakt met eigen toegangsrechten. Hierdoor krijgt u inzicht in privé en professionele kilometers van het voertuigvolgsysteem. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om vanuit de online applicatie uw relais aan te sturen.

Gebruik ons onderscheidende GPS track and trace systeem

Het tracking systeem van Lokaliseer hebben een GPS tracker ontwikkeld die 24 uur per dag, realtime, de positie weergeeft. Via een speciale mobiele site visualiseert u snel en eenvoudig, via uw smartphone, de laatste posities van uw voertuigen.

Daarnaast kunnen er verschillende alarmen worden ingesteld zoals; perimeters en snelheid. Verwitting gebeurd via een SMS en/of email in geval van alarm!

 

Gratis advies? Mail ons!Weet steeds in real-time waar uw voertuigen zich bevinden en dit vanaf 0,39€ per dag exclusief BTW*

* Op basis van module (montage inclusief) en abonnement berekend over 3 jaar. 

 Voordelen tracking systeem van Lokaliseer

  • Betrouwbare gegevens in verband met de verplaatsingen van uw voertuigen
  • Maakt doeltreffend beheer van uw voertuigen makkelijker
  • Besparingen op gebied van tijd en kilometers dankzij beter inzicht
  • Efficiëntere inzet van uw personeel
  • Beveiliging van uw vloot
  • Geen software installatie

''Het track and trace systeem van lokaliseer is betrouwbaar en werkt altijd. Bijkomend voordeel is dat het zonder bijkomende kosten door heel Europa werkt. Met behulp van deze techniek volgen wij onze kostbare werfvoertuigen en weten we ten aller tijde waar deze zich bevinden. Manager operations - verhuur en grondverzet firma''

Gratis track and trace advies?

Neem contact op met Lokaliseer, door het contactformulier hiernaast in te vullen, voor gratis advies over verschillende mogelijkheden van track en trace systemen.